KÖPVILLKOR

ALLMÄNT

08 Nordic Print AB är ett svenskt företag registrerat under företagsnummer 559319-5331 med sin registrerade adress på Segersbyvägen 4, 145 63 Norsborg. Vårt momsnummer är SE559319533101. nordicteamsports.se säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyltt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser.

PRISER OCH PRODUKTBILDER

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar och fel på prisuppgifter. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

FEL / PRISÄNDRINGAR / SLUTFÖRSÄLJNING

nordicteamsports.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls nordicteamsports.se rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

RABATTER

Eventuell rabattkod anges vid som kommentar till beställningen så dras rabatten i samband med ditt köp. Inga rabatter kan kombineras och gäller bara en gång per beställning och kund.
Nyttjas inte rabatten vid köpet utav anledningarna att ni inte är inloggad som medlem eller att ni inte har fyllt i rabattkoden i rabattkods rutan och klickat OK så kan vi inte lägga till denna i efterhand.
Rabatten utnyttjas på hela saldot och vid en retur drasrabatten av på den varan ni returnerar.

KUNDUPPGIFTER

Om du inte anger din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse, meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon produkt i din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss bör du kontrollera att uppgifterna om dig är aktuella. När du skapar ett konto här uppger du information som t ex namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter eller där kunden har betalningsanmärkningar.

ÅNGERRÄTT / RETURER

Ångerrätt gäller endast plagg utan tryck. Om plagget är tryckt gälls inte 14 dagar ångerrätt.

Som kund har du 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Vi erbjuder i dagsläget inte fria returer. 

Ångerrätten upphör 14 dagar efter att du mottagit varan. Om du beställt många olika varor i en beställning, men de levererades individuellt, kommer denna period att räknas från det datum du fick den sista varan.

Deadline betyder att du har 14 dagar på dig från mottagningsdatumet för att meddela oss att du ångrar ditt köp. Du kan använd vår avbokningsformuläret genom att klicka på länken här.

Om du har köpt flera varor från oss har du möjlighet att returnera en eller flera varor även om de köpts i en beställning.
Observera att porto inte återbetalas om du ångrar ditt köp. Du som kund betalar retur frakten & retur får ej ske som postförskott. Du får inte ångra ett köp genom att vägra ta emot det utan att meddela oss genom att fylla denna blankett.

EJ BYTESRÄTT & ÖPPET KÖP / ANVÄND VARA

Du har som kund 14 dagars ångerrätt på en produkt som du handlar hos oss. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din vara. Du har möjlighet att gör en ny beställning i det fall du retunerar en vara kommer vi att bedömma returens skikt, OBS! bör vara oanvänd. Önskar du returnera varan ska du fylla i vår returblankett.
När vi har fått tillbaka varan och konstaterat att den uppfyller kraven ovan och i köpvillkoren betalar vi, inom 14 dagar, tillbaka det belopp du betalat för varorna.

INTE AVHÄMTADE PAKET

Om du (kunden) av någon anledning inte hämtar ett paket, så vi är tvungna att ta ut faktisk fraktkostnad till kunden och returfrakt. För ej inhämtat tillkommer även 290kr expeditionsavgift.